top of page

Your Story

Hallo, fijn dat je langskomt. Ik gok dat ik je proficiat mag wensen? Ik ben Charlotte, hopelijk jouw toekomstige weddingplanner? 

 

Trouwen is iets dat je (meestal) maar één keer in je leven doet. En voor iedereen is dat anders: sommigen willen een Disney Sprookje, anderen een klein intiem feest en anderen dan weer een groot dansfeest. Maar één ding hebben we allemaal gemeen: het moet de mooiste dag van jullie leven worden. En ik help je daar graag bij.

*Nieuwe prijzen vanaf 1 september 2023


Wedding little C;

Jullie regelen alles graag zelf? Maar willen toch zeker zijn dat jullie niets zijn vergeten?

 

Laten we samen even door jullie dagplanning & vragen gaan. Ik reik handige tips en tricks aan, wijs jullie op zaken waar je zeker op moet letten of zaken die je misschien bent vergeten. Bovendien krijg je er een draaiboektemplate bij zodat jullie je dag zelf kunnen managen.

 

Wil je daarna graag nog één of meerdere opvolgingsgesprekken? Dat kan!

 

 

Prijs vanaf 115 euro

_X4A1015.jpg
0499_Elke & Rik_F5A0865_websize.jpg

Wedding medium C;

Jullie regelen alles graag zelf? Maar jullie willen toch enkele zaken afchecken in de voorbereidingen en een draaiboek laten maken? En op de dag zelf willen jullie iemand die de touwtjes in handen heeft zodat jullie zorgeloos kunnen genieten?

We bespreken samen jullie draaiboek, dubbelchecken dat jullie niets zijn vergeten en op de grote dag ben ik de hele dag aanwezig om alles te coördineren zodat jullie 100% kunnen genieten. 

 

 

Prijs vanaf 1 935 euro

Wedding big C;

Jullie hebben wel een idee hoe jullie trouw er moet uitzien of juist helemaal niet? Jullie besteden de organisatie liever uit aan iemand die jullie kunnen vertrouwen?

 

We bekijken samen hoe jullie droomdag eruit ziet & ik neem de organisatie volledig voor mijn rekening. Op de grote dag ben ik de hele dag aanwezig om alles van A tot Z te coördineren. 

 

 

Prijs vanaf 4 195 euro

_DSC0495.jpg
WW-156.jpg
WW-156.jpg

Wedding extra C;

Jullie willen een Pinterest-waardig huwelijk? Iemand die helpt bij de aankleding van de zaal/ceremonie of eender welk onderdeel van jullie dag?

 

Ik stel voor jullie een moodboards samen, ga op zoek naar de juiste styling leveranciers, bouw alles weer op én af en zorg ervoor dat gasten vertrekken met een wauw gevoel. 

 

 

Prijs vanaf 3 050 euro

Wil je styling graag combineren met coördinatie of planning? Dat kan! Stuur me een mailtje en ik bezorg je mijn brochure. 

Waarom een weddingplanner inhuren?

Het is een vraag die ik vaak krijg: Ik kan dat ook zelf? Of past dat wel binnen mijn budget? De mooiste dag van je leven, moet je voor de volle 100% beleven, 100% kunnen genieten. En niet alleen jij, ook de mensen rondom jou; je vrienden, je familie, je getuigen, je kinderen,... Daarom maak ik een weddingplanner graag toegankelijk, betaalbaar en realistisch, volledig afgestemd op jullie wensen. Ik bekijk samen met jullie, binnen je beschikbare budget en op basis van jullie wensen wat ik voor jullie kan betekenen. 

  • Instagram
bottom of page